Snel verhuizen

Snel verhuizen in Maastricht en Sittard kan met Quick verhuizing. Verhuizen geeft altijd veel spanningen en stress, alleen al het idee van; hoe moet alles over. Snel verhuizen met minimale stress gaat het makkelijkste als je het goede verhuisbedrijf in de arm neemt. Op de site van Quick verhuizing is te lezen hoe makkelijk het eigenlijk gaat. Eerst de vrijblijvende offert, dan de dag van de verhuizing, en alles in orde is het afrekenen.

Zelf tobben kan duurder uitvallen

Te vaak gaan mensen niet eens voor een offerte bij een verhuisbedrijf. Zij denken bij voorbaat, ik huur wel een busje en met hulp van vrienden en familie ga ik voordelig verhuizen. Het kan zijn dat het goed gaat. Maar er hoeft nog maar iets kapot te gaan en je bent duurder uit. Professionele verhuizers zijn niet alleen snel maar hebben ook zoveel ervaring en routine dat zij amper schade veroorzaken. Mocht er wel schade ontstaan, dan keert de verzekering uit. Een ander risico tijdens een verhuizing is door de rug gaan. Voordat je het weet vertel je een verhuizing na op de behandeltafel van de fysiotherapeut, als daar een eigen bijdrage aan zit, dan is die hele winst gelijk weg. Ga dus altijd voor de vrijblijvende offerte. Daarna kun je altijd nog zelf bepalen of je een busje gaat huren en met vrienden en familie de gok gaat wagen.

Quick verhuizing heeft het goede gereedschap

Quick verhuizing heeft niet alleen uiterst vakkundige verhuizers, maar ook het goede materieel om een verhuizing uit te voeren. Denk aan de verhuiswagen met allerlei handigheidjes zoals steekwagens en hondjes. Om beschadigingen te voorkomen gebruiken de verhuizers veel dekens. Helemaal handig is een elektrische verhuislift. Het is onvoorstelbaar hoe snel een verhuizing naar een bovenverdieping kan gaan. Bij een bovenwoning kan er altijd wel een raam uit, en bij een appartement is een balkon. Vlot plaatsen de verhuizers de lift op de plek waar ze de inboedel op gaan voeren, en boven staan aanpakkers. Eventueel wat dekens over de vensterbank om krassen te voorkomen, en dan gaat het aan de lopende band. Bijvoorbeeld eerst een kast naar boven, die kast zetten de verhuizers gelijk op de goede plek, waarna de dozen komen met de spullen die in de kast horen. Verhuizen duurt zo geen hele dag, maar slechts enkele uren, en alles staat op de juiste plek.

Informeer naar de extra mogelijkheden

Verhuisbedrijven leveren extra service, informeer altijd naar de mogelijkheden. Als voorbeeld, iemand moet verhuizen naar een speciale woning voor senioren. Diegene gaat van een groot huurhuis naar een kleinere woning, maar wel vlakbij een woon/zorgcomplex voor senioren. Door leeftijd is het onmogelijk dat diegene kan assisteren. De oudere benadert het verhuisbedrijf en vraagt om in- en uitpakservice waarbij de verhuizers kleine montage werkzaamheden verrichten, opslag, en een klusjesman. Het is onvoorstelbaar, maar soms is het mogelijk, de oudere geeft ‘s ochtends de sleutel aan de verhuizers en gaat een dagje weg. Ondertussen pakken de verhuizers alles in, monteren lampen af, brengen over wat over moet, hangen lampen weer terug op. Als ‘s avonds de oudere in zijn of haar nieuwe woning komt, staat alles op z’n plek, ligt alles in de kasten, zelfs de radio en tv zijn aangesloten en geprogrammeerd. Inboedel wat overbodig is, want de verhuizing gaat van groot naar klein, is naar de opslag en kan door naar de kringloop. Een klusjesman maakt de voormalige woning gereed voor de nieuwe huurder. Voorbeelden zijn ook te schetsen met internationale verhuizingen, spoedontruimingen, en al wat meer. Informeer bij Quick verhuizingen naar extra service.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.