Geld nodig? Kies voor geld verdienen met enquêtes

Ben jij op zoek naar een manier om extra geld te verdienen? Dit kan op veel verschillende manieren, en geld verdienen met enquêtes invullen is daar één van. Wanneer je kiest voor geld verdienen met enquêtes heb je een aantal mogelijkheden. Er zijn heel wat websites waar je in ruil voor geld allerlei vragenlijsten kunt invullen. Maar hoe slim is dit om te doen en hoe werkt dit precies? Dat lees je hier! Ook vind je hier een top 5 van best betaalde websites in 2020 voor het betaald invullen van enquêtes.

Zo slim is geld verdienen met enquêtes

Vooral wanneer je graag wat extra geld zou willen verdienen kan het erg slim zijn om te kiezen voor het invullen van enquêtes. Het is een makkelijke en legitieme manier om extra geld te verdienen en het kan allemaal online. Wist je dat je zomaar een paar honderd euro per maand kunt verdienen, alleen maar door betaalde enquêtes in te vullen? Dit geld kun je vervolgens direct gebruiken om iets leuks van te kopen, maar je kunt het natuurlijk ook allemaal opsparen totdat je een flink bedrag bij elkaar verdiend hebt. Geïnteresseerd in geld verdienen met enquêtes?
Voor grote merken hebben jouw antwoorden in de enquêtes grote waarde
Zij zijn benieuwd naar wat consumenten denken
Dit geeft ze de mogelijkheid om producten en marketing te verbeteren

Hoe werkt het?

Geld verdienen met enquêtes werkt heel eenvoudig. Websites voor betaalde enquêtes worden betaalt door grote merken om jouw mening te weten te komen over allerlei zaken. In ruil voor het invullen krijg jij weer geld, cadeaubonnen of andere interessante dingen. Via een van de 5 best betaalde websites die je verderop kunt vinden kun je tal van enquêtes invullen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om iedere enquête die je tegenkomt in te vullen. Dit kan er op den duur wel voor zorgen dat je steeds minder gemotiveerd wordt. Een andere optie is dan ook het invullen van enquêtes voor geld die in jouw interessegebied liggen. Dit maakt het een stuk leuker om te doen en daarnaast verdien je er ook nog eens geld mee.

De top 5 best betaalde websites 2020 voor geld verdienen met enquêtes

Lijkt geld verdienen met enquêtes je wel interessant? Doe dan wat onderzoek naar bedrijven die betaalde enquêtes aanbieden. Probeer uit te zoeken hoeveel het invullen van een enquête je gaat opleveren. Er zijn in ieder geval op dit moment een aantal websites waar het geld verdienen met enquêtes extra aantrekkelijk is. Zij hebben bijvoorbeeld een goede reputatie en bieden jou de mogelijkheid om flink bij te verdienen. Ben je benieuwd waar je terecht kunt voor geld verdienen met enquêtes invullen? Hier vind je een top 5 van betaalde enquête-websites:

1: SAMSAM

Geld verdienen met enquêtes kan onder andere op SAMSAM. Deze website is gemakkelijk in gebruik en dat betekent dat je snel aan de slag kunt gaan met geld verdienen. De website heeft zo’n 30.000 leden en hiermee hoort SAMSAM tot de grootste aanbieders van betaalde enquêtes. Het is dan ook een van de websites waar je het best betaald krijgt voor het invullen van enquêtes over tal van onderwerpen. Je weet van tevoren precies hoeveel jij kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Wat zijn de voordelen van SAMSAM?

 • Een account aanmaken is erg gemakkelijk
 • Er zitten geen speciale voorwaarden verbonden aan het aanmaken van een account
 • Je weet altijd precies wat je tijd waard is

2: OpinieLand

Een andere website waar je snel terecht kunt voor het invullen van enquêtes voor geld, is OpinieLand. De naam zegt het al: hier kun je online enquêtes invullen die vragen naar jouw mening over allerlei zaken. Op de website meld je jezelf makkelijk aan via Facebook of het registratieformulier. Hier vul je jouw voor- en achternaam in, geslacht en e-mailadres. Nadat je bent aangemeld krijg je hiervan een bevestiging. Je kunt daarna direct beginnen met het invullen van enquêtes voor geld. Wat zijn de voordelen van OpinieLand?

 • Je kunt met de enquêtes invloed uitoefenen op bepaalde producten en diensten
 • Je maakt ieder kwartaal kans op €2000
 • Je kunt gratis een goed doel ondersteunen via OpinieLand

3: Global Test Market

Ben je op zoek naar een website waar je altijd de keuze hebt uit veel verschillende betaalde enquêtes? Dan is Global Test Market een goede optie. Deze website staat bekend om het ruime aanbod van enquêtes. Wanneer je snel geld wilt verdienen is dit dan ook een veelgebruikte website. De enquêtes gaan over tal van onderwerpen en dat zorgt ervoor dat je altijd wel iets kunt vinden waar je aan mee kunt doen. Wat zijn de voordelen van Global Test Market?

 • De site staat bekend als betrouwbaar
 • Je kunt direct al beginnen met geld verdienen
 • In 2018 betaalde Global Test Market zo’n 25 miljoen uit aan deelnemers van de enquêtes

4: Toluna

Snel geld verdienen met enquêtes kan ook wanneer je kiest voor Toluna. Deze website heeft meer dan 9 miljoen gebruikers en is al meer dan 17 jaar actief op het gebied van betaalde enquêtes. Toluna beloond het invullen van enquêtes met punten die je vervolgens zelf kunt laten omzetten in geld of cadeaubonnen. Bij Toluna is het wel zo dat je alleen enquêtes aangeboden krijgt waarvoor je je kwalificeert: op deze website kun je het invullen van enquêtes dan ook vooral zien als een bonus. Wat zijn de voordelen van Toluna?

 • Hoe beter je je gebruikersprofiel invult, hoe meer uitnodigingen voor onderzoeken je krijgt
 • Je kunt je aanmelden voor de Toluna community om zo met andere gebruikers in gesprek te raken

5: I-Say

De vijfde website waar jij terecht kunt voor geld verdienen met enquêtes is I-Say. Dit is een website waarmee je ook vanuit huis een extra zakcentje kunt gaan verdienen. Je maakt binnen enkele minuten een account aan op de website. Als lid kun jij in de eerste plaats terecht voor betaalde enquêtes. Hoeveel je hiermee verdient is afhankelijk van het aantal enquêtes dat je per dag invult. Wat zijn de voordelen van I-Say?

 • Je kunt als lid gebruik maken van allerlei diensten
 • Je kunt meedoen aan wedstrijden om nog meer geld te verdienen

Geld verdienen met enquêtes? Begin vandaag nog!

Wil jij geld verdienen met enquêtes? Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk! In ruil voor het invullen van enquêtes over tal van producten en/of diensten krijg jij uitbetaald. Kies uit de best betaalde websites die hierboven genoemd zijn en begin met extra geld verdienen. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.