rode aardappelen

Super makkelijke rode aardappel recepten die maar minimale kookvaardigheden vereisen

Het is moeilijk om een ​​heerlijke maaltijd te bereiden als je het druk hebt met werk. Daarom heb je recepten nodig die maar minimale tijd en moeite kosten, maar wel een rijke smaak hebben en je energie geven.

Daarom  moet je eens met rode aardappel improviseren tijdens je maaltijden. Het is leuk om het te bereiden, omdat je zo weinig ingrediënten en tijd nodig hebt. Ten slotte krijg je een rijke maaltijd.

Deze post geeft inzicht in het bereiden van heerlijke maaltijden met de rode aardappel. Als je wilt, kun je deze recepten naast andere gerechten gebruiken om je voorgerecht te verrijken. Een ding om op te merken is dat het tijdbesparende, energieke maaltijden zijn die altijd het beste smaken. Op het platteland van Nederland is geen diner compleet zonder een gepofte aardappelen. Hier zullen we recepten geven die zo min mogelijk voorbereidingstijd vergen. Blijf dus lezen.

Gekookte frietjes

Om dat voor te bereiden, moet je rode aardappelen koken en de schil eraf pellen. Daarna moet je olie opwarmen en aardappelachtige frites bakken in de pan. Het duurt een half uur om de aardappelen volledig te bakken. Daarna kun je ze bestrooien met zout en kruiden. Probeer het eens!

Aardappelsalade

Dit is het enige recept dat kan worden geïmproviseerd met bijna elk soort groente of fruit. Daarvoor hoef je alleen maar groenten en fruit naar keuze te verzamelen en in stukjes te snijden. Daarna moet je rode aardappelen koken en de schil eraf pellen. Vervolgens moet je ze snijden en het fruit toevoegen. Daarna kunt u zout en kruiden toevoegen. Als je meer toevoegingen wilt, kun je gekookte kip, noedels en room toevoegen.

Kikkererwten Salade

Het is een gebruikelijk gerecht in Zuid-Azië en vereist weinig moeite om voor te bereiden. Daarvoor moet je rode aardappelen en kikkererwten eerst koken. Vervolgens moet je de aardappelen schillen en in stukjes snijden. Meng de kikkererwten, aardappelen, tomaten, uien, zout en kruiden naar keuze. Sommige mensen voegen ook yoghurt toe aan deze salade.

Aardappel Curry

Het is een geweldig gerecht voor het avondeten. Je kunt het eten met rijst en brood. Om dit gerecht te maken, schil je de rode aardappelen en snijd je ze in stukjes. Daarna doe je olie in de pan en voeg je de gesneden uien toe, en bak je  ze. Als de uien bruin zijn, voegt u de tomaat, zout, kruiden en zwarte peper toe.

Vervolgens moet je aardappelen toevoegen en een tijdje koken. Wanneer aardappelen rood worden, moet je yoghurt toevoegen en 10 minuten koken. Je kunt ook knoflook en gember toevoegen naar keuze. Deze curry smaakt ook goed met kip erbij. Bovendien kun je ook kaas en boter toevoegen als je het gerecht wat voller wilt maken.

Tot slot 

We hebben een paar manieren beschreven hoe je rode aardappelen op een smakelijke wijze kunt bereiden. Probeer deze recepten één voor één. Het zal je smaakpapillen verrijken. Fijne dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.