Waarom zijn schoollessen niet genoeg en is steeds vaker bijles nodig?

Ik hoor als mede-oprichter van Bijles Aan Huis steeds meer geluiden dat mensen vinden dat de bijlesmarkt een te prominente rol speelt in het hedendaagse onderwijs. Ik snap die gedachte, want ieder kind verdient een eerlijke kans op goed onderwijs. Dat is ook de reden waarom wij bij Bijles Aan Huis de prijzen al jaren zo laag mogelijk houden. Ondanks dat ik mij voor een groot deel kan vinden in het sentiment dat bijles de kansenongelijkheid kan vergroten, doe ik er met Bijles Aan Huis alles aan om leerlingen uit alle milieus de kans te geven op betaalbare bijles. In dit artikel beschrijf ik waarom steeds meer ouders kiezen voor hulp door middel van bijles bij Bijles Aan Huis. Door dit artikel goed door te nemen zal ook jij erachter komen en begrijpen dat het kiezen voor bijles dé keuze is om te maken.

Je krijgt veel meer persoonlijke aandacht

Het grootste verschil tussen bijles en normale les op school is dat je bij bijles veel meer persoonlijke aandacht zult krijgen. Deze persoonlijke aandacht komt natuurlijk goed van pas, want daardoor wordt het een stuk makkelijker om de stof op te nemen. Ik zie dat er op scholen vaak onvoldoende aandacht is voor individuele leerlingen, hierdoor blijven sommige leerlingen achter op de rest. Door te kiezen voor je eerste bijles zal je hier geen last meer van hebben. Met name bij bijles voor de basisschool is deze persoonlijke aandacht erg belangrijk.

Het is een stuk kleinschaliger

Een ander voordeel van bijles is dat het een stuk kleinschaliger is dan normale les. Door deze kleinschaligheid zal je een veel betere band opbouwen met je docent. Door deze verbeterde band voel je je veel meer op je gemak en zal je jouw vragen sneller durven te stellen. Doordat je jouw vragen kunt stellen, zal je de stof beter opnemen. Als je iets lastig vindt, dan kom je er voortaan tenminste wel achter hoe je het op de juiste manier moet doen.

Bijles is veel gezelliger

De sfeer van bijles is heel anders dan de sfeer van een normale les. Bij bijles is het vaak een stuk gezelliger. Ondanks de gezellige sfeer wordt er natuurlijk wel hard gewerkt. Het zorgt er dus wel voor dat je niet meer met tegenzin zal leren. Als er een ding belangrijk is bij het leren, dan is het wel dat je er plezier uit moet halen. Hoe kun je anders die nieuwe stof opnemen? Precies, bijles maakt het leren echt een stuk leuker en makkelijker!

Kies vandaag nog voor Bijles Aan Huis

Wil je je vandaag nog aanmelden voor je eerste bijles dan kan dit. Op de website van Bijles Aan Huis kun je alles vinden wat je maar nodig hebt. De docent van Bijles Aan Huis gaat er samen met jou voor zorgen dat je jouw gemiddelden aanzienlijk op kunt krikken. Hierdoor is het mogelijk om ook die lastige vakken met een goed schoolcijfer af te kunnen ronden. Voor vragen raad ik je aan om even contact met Bijles Aan Huis op te nemen. We helpen je graag verder met het beantwoorden van al je vragen. Kies je voor een bijles van Bijles Aan Huis, dan krijg je de aandacht die je verdient!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.