Hoe maak je een weblog

Het creƫren van een gratis weblog is een snelle, goedkope en makkelijke manier om zelf een website te maken.

Omdat een blog ook een website is. Alleen een website waar de inhoud, dat wil zeggen de teksten die u schrijft en de afbeeldingen die u erin schrijft, chronologisch worden gesorteerd. Vaak wordt een weblog ook vergeleken met de krant op het internet.

Wat is het doel van je eigen weblog?
Gratis en voor niets om je eigen weblog te maken, klinkt het natuurlijk en natuurlijk aantrekkelijk. En voor recreatieve doeleinden of in de wereld om iets te zeggen over wat er gebeurt of waar je gepassioneerd bent, is een gratis blog ook een geweldige optie.

Voor professionele doeleinden is een gratis weblog meestal minder geschikt. Een weblog die gratis via een online provider krijgt, heeft geen eigen domeinnaam, maar krijgt een zogenaamd subdomein. Iets dat lijkt op http://pietpiraat.gratisweblog.nl. Stel dat de aanbieder heet ‘freeweblog.nl’, zodat het altijd adverteren voor de gratis weblog service provider.

Met enkele gratis aanbieders van weblogs is het mogelijk om uw gratis weblog te koppelen met uw eigen domein, dat u zelf heeft geregistreerd. Laten we eens kijken hoe u een gratis weblog kunt maken met deze twee aanbieders. Echter, als je veel met beelden wilt doen, kun je snel de beperkte opslagmogelijkheden van een gratis blog bereiken.

Maak een gratis blogger met Blogger of WordPress
De twee grootste en meest bekende aanbieders van een goede en gratis weblog zijn Blogger en WordPress. Blogger is een Google-dienst. Als u Gmail alstublieft gebruikt voor uw e-mail, kunt u zich aanmelden bij Blogger door uw e-mailadres en wachtwoord in te vullen voor uw Gmail-account en een blog te maken. Als u nog geen Gmail-account hebt, kunt u het onmiddellijk maken en uw weblog snel starten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.